Maak een afspraak:

06 - 423 530 29
info@mensendieckbaarn.nl

Gezondheidscentrum Baarn

Plataanlaan 5 Baarn

Fit na de bevalling

Waarom trainen na je bevalling Na de bevalling zijn je spieren nog niet op kracht, terwijl je je kindje wel meteen veel moet optillen en dragen. Rug-, bekken- of nek-/schouderklachten kunnen dan gemakkelijk ontstaan. Voor goede stabilisatie van bekken en rug is het belangrijk je spierkorset vanaf de basis weer op te bouwen (eerst de lokale spieren en dan de oppervlakkige). Dit leer je in de cursus. De eerste periode na de bevalling gaat er veel aandacht naar je kindje en blijft er weinig tijd over om zelf te trainen. De cursus biedt dan een mooie start om weer aan je eigen lichaam te werken.

Je kindje kan alle lessen meekomen dus oppas is geen must. Voeding/verschonen tijdens de les is uiteraard geen probleem.

De cursus bestaat uit 3 keer trainen en 1 les staat in het teken van Shantala babymassage.

Cursusleiding
Jolanda Loman is oefentherapeut Mensendieck. Naast individuele behandelingen geeft zij groepslessen, waaronder zwangerschapsbegeleiding, Fit na de bevalling en Pilates. Jolanda is lid van de beroepsvereniging VvOCM en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Anja Luczak heeft de opleiding tot Docent Babymassage bij de Academie voor massagetherapie HOLOS afgerond. Daarnaast is zij o.a. gediplomeerd Bowentherapeute en geeft Zwangerschaps- en postnatale massages. Anja is lid van de beroepsvereniging NVST en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Praktische informatie
• De cursus is voor moeders met baby’s van 6 weken tot ongeveer 10 maanden.
• Groepsgrootte is maximaal 6 moeders met kind
• Kosten €62,50 — voor 4 lessen van 1 uur en 15min.
• Locatie: praktijk voor Oefentherapie Cesar Mensendieck in het Gezondheidscentrum Baarn, Plataanlaan 5, 3741 WE te Baarn.


Bel voor meer informatie naar de praktijk, tel. 06-42353029 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.